Masaže | Hotel Dash

Masaže

Kraljevska masaža

Sportska masaža

Anti-celulit masaža

Aroma masaža

Parcijalna masaža

KRALJEVSKA MASAŽA (90min) 4.000 RSD – Masaža je zabeležena kao jedan od najranijih oblika fizikalne terapije i poznato je da je korišćena u različitim kulturama pre više od 3000 godina. Tokom godina, sa razvojem civilizacije, razvili su se i brojni oblici masaža. Ova masaža pruža potpuni osećaj glamura i prefinjenosti, i pravo je osveženje za duh i telo. Kraljevska masaža je poseban pravac kreativnosti postavljena ispred dva terapeuta. Tradicionalne metode ove masaže pomažu u otklanjanju stresa, napetosti, koristi se za lečenje bolova u leđima, ukočenosti u vratu, u ramenima, kod sportskih povreda, uključujući mišiće i tetive. Prednosti ove masaže su: smanjenje fizičke i emocionalne napetosti, opuštanje mišića i pospešivanje njihove elastičnosti, oslobađanje od opštih mišićnih bolova, poboljšavanje cirkulacije i stimulacija limfnog sistema. Rezultat ovakve sesije je čist um, gipko telo, topla duša puna ljubavi i samopouzdanja.

Relax (sportska) masaža (celo telo)

Relax ( sportska) masaža (45 minuta) 2.000 dinara – Masaža je zabeležena kao jedan od najranijih oblika fizikalne terapije i poznato je da je korišćena u različitim kulturama pre više od 3000 godina.
Tokom godina, sa razvojem civilizacije, razvili su se i brojni oblici masaža.
U svim vrstama masaža, terapeut ima specifične ciljeve na umu, a u sportu se fokusira na individualne potrebe sportiste. Sportska masaža je najefikasnija terapija za oslobađanje napetosti mišića i vraćanje ravnoteže u mišićno-skeletni sistem.
Ako se primenjuje redovno ona može da pomogne sportistima u sprečavanju povreda. Stalno nagomilavanje napetosti u mišićima pri svakodnevnoj aktivnosti, može da dovede do naprezanja ligamenata, tetiva, kao i samih mišića.
Iskusni terapeut će korišćenjem pravilne tehnike, pomoći sportisti u održavanju zdravijeg fizičkog stanja.

ANTI CELULITE (45 min) 2.000 RSD – Celulit nije ozbiljan zdravstveni problem, ali može biti nelagodan. Celulit može izazvati neprijatnost i gubitak samopouzdanja prilikom nošenja kraće odeće ili kupaćeg kostima. Mnogi anticelulit tretmani, uključujući i masažu ili celulit kremu, ukazuju na zapažene rezultate. Puni efekat postiže se nakon 10 tretmana u salonu i posle toga dva puta mesečno da bi se održavali rezultati. Pored otklanjanja celulita, ova masaža deluje i na bolju cirkulaciju, osećaj zadovoljstva i zategnutost i ishranjeniju kožu. Za brži efekat skidanja celulita potrebno je redukovati ishranu i unositi bar 2 litre vode.

PILING (60 min) 2.500 RSD 

Aroma masaža

AROMA (60 min) 2.500 RSD – Aroma masaža predstavlja vrstu masaže u okviru čijih tretmana se koriste aromatska ulja.
Temelj masaže je aromaterapija, koja predstavlja vrlo ugodnu i opuštajuću masažu celog tela.
Tretman aroma masaže se odvija na stolu i obuhvata masažu celog tela.
Deluje vrlo blagotvorno na kožu, deluje i na emocije, zglobove, mišiće i cirkulaciju.
Aroma masaža ujedno opušta i podiže raspoloženje.
Ulja koja se koriste u okviru aroma masaže i aroma terapije:
Biber, Bor, Bosiljak, Cimet, Đumbir, Eukaliptus, Kamilica, Kleka, Lavanda, kao i mnoga druga.

PARCIJALNA MASAŽA (30 min) 1.000 RSD – Kod parcijalnih masaža masira se samo odredjeni deo tela, recimo samo leđa, masaža šake, masaža nogu protiv celulita, masaža trbuha ili masaža glave ili lica. Parcijalna masaža leđa obuhvata aroma i klasičnu tehniku masiranja, a sve u svrsi bolje prokrvljenosti i sposobnosti tela da bude gipkije. Parcijalna masaža nogu radi se obično za skidanje celulita koji je nastao posledicom stresa, loše ishrane ili mogu biti i hormonski poremećaj. Parcijalnom masažom postiže se razbijanje masnih supstanci i masaža u kombinaciji sa zdravim životom predstavlja najefikasniji vid izlečenja.