Bazen sauna solarijum - Hotel Dash

Bazen sauna solarijum

Dobra usluga je naš prioritet kako biste se Vi osećali kao kod svoje kuće.

Bazen

Garni Hotel Dash raspolaže sa impresivnim unutrašnjim bazenom. Dozvolite sebi potpuno opuštanje u prijatnom ambijentu našeg bazena.

Sauna

Dopustite koži da prodiše i ponovo se probudi. Ako želite da se relaksirate, smanjite unutrašnju napetost i da se oslobodite stresa, sauna je pravi izbor. 

Solarijum

Topla i sunčana preporuka za sve zaljubljenike lepog i preplanulog tena uz poštovanje visokog nivoa higijene i podršku ljubaznog i obučenog osoblja.

Bazen, sauna, solarijum

Bez obzira da li dolazite kod nas kao turista ili poslovni putnik – osim garantovane udobnosti koju Vam pružamo, možete uživati u tri prednosti našeg hotela. Uživajte u našem wellness kompleksu koji uključuje zatvoreni bazen, saunu, solarijum i razne masaže.  Dobra usluga je naš prioritet kako biste se Vi osećali kao kod svoje kuće. Garni Hotel Dash raspolaže sa impresivnim unutrašnjim bazenom. Dozvolite sebi potpuno opuštanje u prijatnom ambijentu našeg bazena. Bazen je dužine 13m, širine 6m, i dubine 155cm. Temperatura vode se održava na 28 stepeni.

Higijena
Udobnost
Ljubazno osoblje

                                                         

                                                                             

Cenovnik

Bazen – 1 dolazak 600 RSD ( za goste hotela )
Sauna – 1 dolazak 500 RSD ( za goste hotela )
Deca ( gosti hotela ) imaju gratis korišćenje bazena
Solarijum – 1 min. 30 RSD
*Doplata za bade mantil i papuče za sve goste iznosi 250 RSD
*Radno vreme bazena, saune, solarijuma 09-21h

Termini za zatvoreni bazen našeg hotela su privatni. Potrebno je prethodno rezervisati termin putem telefona ili putem mail-a našeg hotela. Očekujemo Vas