Çmimorja - Hotel Dash

Çmimorja

Dhomë teke

4.407,00 RSD

 • Flat – screen TV
 • Klimatizim
 • Wifi është pa pagesë
 • Çmimet janë për dhomë
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Nuk përfshihen: Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 18 RSD

Dhoma dyshe me krevat dopio

7.900,00 RSD

 • Flat – screen TV
 • Klimatizim
 • Wifi është pa pagesë
 • Çmimet janë për dhomë
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Nuk përfshihen: Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 18 RSD

Dhomë dyshe me krevat të veçantë

7.900,00 RSD

 • Flat – screen TV
 • Klimatizim
 • Wifi është pa pagesë
 • Çmimet janë për dhomë
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Nuk përfshihen: Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 18 RSD

Dhomat me tre shtretër

10.160,00 RSD

 • Flat – screen TV
 • Klimatizim
 • Wifi është pa pagesë
 • Çmimet janë për dhomë
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Nuk përfshihen: Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 18 RSD

Spa apartman me xhakuzi

12.430,00 RSD

 • Vaskë spa
 • Flat – screen TV
 • Klimatizim
 • Wifi është pa pagesë
 • Çmimet janë për dhomë
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Nuk përfshihen: Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 18 RSD

Përdorimi ditë në dhomën Standarde

2.825,00 RSD

 • Flat – screen TV
 • Klimatizim
 • Wifi është pa pagesë
 • Çmimet janë për dhomë
 • Orari i punës ( Mon – Sun ) 09.00-21.00h
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Nuk përfshihen: Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 18 RSD

Përdorimi ditë në dhomën Spa

4.200,00 RSD

 • Flat – screen TV
 • Klimatizim
 • Wifi është pa pagesë
 • Çmimet janë për dhomë
 • Orari i punës ( Mon – Sun ) 09.00-21.00h
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Nuk përfshihen: Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 18 RSD

Krevat shtesë

2.260,00 RSD

 • Fëmijët e moshës deri 7 vjeç nuk paguajnë shërbimet e akomodimit
 • Fëmijët e moshës 7 deri 15 vjeç paguajnë 50% të çmimit të krevatit shtesë.
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Nuk përfshihen: Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 18 RSD