Dhoma - Hotel Dash

Dhoma

SPA APARTMAN ME XHAKUZI

Bed1
Max2 People
ViewPo
Kënaquni në apartmanin tonë Spa me xhakuzi. Apartmanet tona Spa ofrojnë për mysafir një ambient të gjërë, i cili zgjatet...
Check Details
Start From€86,00 / Night

Dhomat me tre shtretër

Bed3
Max3 People
ViewPo
Siç thotë vet emri, dhomat me tre shtretër janë veçanërisht të dizajnuara që në mënyrë perfekte mund të pranojnë tre...
Check Details
Start From€88,00 / Night

DHOMA DYSHE ME KREVAT DOPIO

Bed1
Max2 People
ViewPo
Dhomat tona dyshe janë të mobiluara me krevat dopio të rehatshëm, me madhësi mbretërore dhe gamë të gjërë të përmbajtjes...
Check Details
Start From€63,00 / Night
dvokrevetna soba sa zasebnim krevetima

Dhomë dyshe me krevat të veçantë

Bed2
Max2 People
ViewPo
Dhomat dyshe me shtrat të veçantë janë të gjëra dhe të ndriquara me një dizajn unik, me dy shtretër të...
Check Details
Start From€63,00 / Night

Dhomë teke

Bed1
Max1 People
ViewPo
Të ndriquara dhe moderne, dhomat tona teke ofrojnë rehati maksimale. Kjo dhomë teke ka dysheme me pllaka/mermer, mini-bar dhe pamje...
Check Details
Start From€46,00 / Night