Kontakti - Hotel Dash

 Ju lutemi plotësoni formularin.

 

  Emri juaj (i domosdoshëm)

  Email (i domosdoshëm)

  Subjekti

  Mesazhi juaj


  Kontakti përmes e-mail

  Për çdo rezervim dhe informata shtesë jemi në dispozicionin tuaj 24h.

  office@dash-star.com ;  office@dashstarhotel.com


  Kontakti përmes telefonit

  Lirisht kontaktoni në numrat

  (00) +381 61 61 61 161 ; (00) +381 21 403 155

  Fax. (00) +381 21 403 561


  Na vizitoni!

  Binduni në kualitetin tonë, mikpritjen, mirësin, profesionalitetin. Hoteli Dash është këtu për t’ua bërë qëndrimin tuaj sa më të këndshëm dhe të paharrueshëm në Novi Sad.