Vauçer dhurat - Hotel Dash

Vauçer dhurat

KUPON DHURATË

Spa Dash Kupon Dhuratë është ideal për çdo rast: ditëlindje, përvjetorin e martesës, Vitin e Ri dhe tjera, për Ju, momente të rëndësishme. Gëzoni më të dashurit tuaj! Bëhuni origjinal dhe unik. Bëje diken të ndjehet veçant! Kupon dhuratë përfshin përdorimin e pishinës në kohëzgjatje prej 3 orëve, saunen, solariumin dhe masazhen në kohëzgjatje prej gjysmë ore. Kupon dhuraten mund ta bleni në hotel Dash dhe të porosisni përmes telefonit 061 61 61 161 apo përmes rezervimit përmes sajtit duke mbushur formularin e përmendur më poshtë. Çmimi i kuponit është 2.100,00 RSD. Na vizitoni dhe binduni me kualitetin tonë, mikëpritjen, mirësin, profesionalitetin!

Prva strana zlatnavaucer

Ju lutemi plotësoni formularin.

 

Emri juaj (i domosdoshëm)

Email (i domosdoshëm)

Subjekti

Mesazhi juaj