Periudha promo - Hotel Dash

Periudha promo

Dhomë teke

46€

 • Flat – screen TV
 • Klimatizim
 • Wifi është pa pagesë
 • Çmimet janë për dhomë
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 16 RSD të paguhet më vonë
 • Çmimet nuk janë të vlefshme për kohëzgjatjen e Exit Festival, të drejtë dhe të Vitit të Ri

Dhoma dyshe me krevat dopio

63€

 • Flat – screen TV
 • Klimatizim
 • Wifi është pa pagesë
 • Çmimet janë për dhomë
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 16 RSD të paguhet më vonë
 • Çmimet nuk janë të vlefshme për kohëzgjatjen e Exit Festival, të drejtë dhe të Vitit të Ri

Dhomë dyshe me krevat të veçantë

63€

 • Flat – screen TV
 • Klimatizim
 • Wifi është pa pagesë
 • Çmimet janë për dhomë
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 16 RSD të paguhet më vonë
 • Çmimet nuk janë të vlefshme për kohëzgjatjen e Exit Festival, të drejtë dhe të Vitit të Ri

 

Dhomat me tre shtretër

88€

 • Flat – screen TV
 • Klimatizim
 • Wifi është pa pagesë
 • Çmimet janë për dhomë
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 16 RSD të paguhet më vonë
 • Çmimet nuk janë të vlefshme për kohëzgjatjen e Exit Festival, të drejtë dhe të Vitit të Ri

Spa apartman me xhakuzi

86€

 • Vaskë spa
 • Flat – screen TV
 • Klimatizim
 • Wifi është pa pagesë
 • Çmimet janë për dhomë
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 16 RSD të paguhet më vonë
 • Çmimet nuk janë të vlefshme për kohëzgjatjen e Exit Festival, të drejtë dhe të Vitit të Ri

Përdorimi ditë në dhomën Standarde

30€

 • Flat – screen TV
 • Klimatizim
 • Wifi është pa pagesë
 • Çmimet janë për dhomë
 • Orari i punës ( Mon – Sun ) 10.00-21.00h
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 16 RSD të paguhet më vonë
 • Çmimet nuk janë të vlefshme për kohëzgjatjen e Exit Festival, të drejtë dhe të Vitit të Ri

 

Përdorimi ditë në dhomën Spa

40€

 • Flat – screen TV
 • Klimatizim
 • Wifi është pa pagesë
 • Çmimet janë për dhomë
 • Orari i punës ( Mon – Sun ) 10.00-21.00h
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 16 RSD të paguhet më vonë
 • Çmimet nuk janë të vlefshme për kohëzgjatjen e Exit Festival, të drejtë dhe të Vitit të Ri

Krevat shtesë

15€

 • Fëmijët e moshës deri 7 vjeç nuk paguajnë shërbimet e akomodimit
 • Fëmijët e moshës 7 deri 15 vjeç paguajnë 50% të çmimit të krevatit shtesë.
 • Të përfshira : 10 % TVSH
 • Tatimi i në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 16 RSD të paguhet më vonë
 • Çmimet nuk janë të vlefshme për kohëzgjatjen e Exit Festival, të drejtë dhe të Vitit të Ri

VAUÇER DHURAT

2.100,00 RSD

Kupon dhuratë përfshin :

 • përdorimin e pishinës në kohëzgjatje prej 3 orëve
 • saunen
 • solariumin
 • dhe masazhen në kohëzgjatje prej gjysmë ore.

Orari i punës ( Mon – Sun ) 09.00-21.00h