Pishina, Sauna, Solarium - Hotel Dash

Pishina, Sauna, Solarium

Garantimi i qendrimit të rehatshëm

Pishina

Hoteli ka një pishinë të mbyllur impresive. Mundësojani vetës relaksim të plotë në një ambient të këndshëm të pishines sonë.

Sauna

Pak minuta në ditë është e gjitha që duhet për të shikoni dhe të ndjehen më mirë .

Solarium

Rekomandimet e ngrohtë dhe me diell për të gjithë dashamirët e trupit të bukur dhe tanned .

Pishina, Sauna, Solarium

Pa marrë parasysh nëse do vini tek ne si turistë apo me punë – përpos konforit të garantuar të cilin e ofrojmë, mund të kënaqeni po ashtu me tri përparësi të shtëpisë sonë. Mund të kënaqeni me kompleksin tonë të wellness-it i cili përfshinë pishinen e mbyllur, solariumin dhe masazha të ndryshme. Shërbimi i mirë është prioriteti ynë në mënyrë që ju të ndjeheni sikurse në shtëpin tuaj.Hoteli ka një pishinë të mbyllur impresive. Mundësojani vetës relaksim të plotë në një ambient të këndshëm të pishines sonë. Pishina ka gjatësi 13m, gjerësi 6m, dhe thellësi 155cm. Temperatura e ujit mbahet në 28 gradë.

Higjienë
Rehati
Stafi i sjellshëm

                                                                 

Çmimore

Pishina –numër i pakufizuar i vizitave gjatë muajit 13.000 RSD
Pishina dhe sauna – numër i pakufizuar i vizitave gjatë muajit 17.000 RSD
Pishina – 1 vizitë 600 RSD
Sauna – 1 vizitë 500 RSD
Solarium – 1 min. 30 RSD
*Orari i punës në pishin, saun, solarium 09-21h