Pishina, Sauna - Hotel Dash

Pishina, Sauna

Garantimi i qendrimit të rehatshëm

Pishina

Hoteli ka një pishinë të mbyllur impresive. Mundësojani vetës relaksim të plotë në një ambient të këndshëm të pishines sonë.

Sauna

Pak minuta në ditë është e gjitha që duhet për të shikoni dhe të ndjehen më mirë .

Pishina, Sauna

Pa marrë parasysh nëse do vini tek ne si turistë apo me punë – përpos konforit të garantuar të cilin e ofrojmë, mund të kënaqeni po ashtu me tri përparësi të shtëpisë sonë. Mund të kënaqeni me kompleksin tonë të wellness-it i cili përfshinë pishinen e mbyllur dhe masazha të ndryshme. Shërbimi i mirë është prioriteti ynë në mënyrë që ju të ndjeheni sikurse në shtëpin tuaj.Hoteli ka një pishinë të mbyllur impresive. Mundësojani vetës relaksim të plotë në një ambient të këndshëm të pishines sonë. Pishina ka gjatësi 13m, gjerësi 6m, dhe thellësi 155cm. Temperatura e ujit mbahet në 28 gradë.

[spacer height=”default”]

Higjienë
Rehati
Stafi i sjellshëm

LISTA E ÇMIMEVE

Mazazhet

Relaks i pjesshëm -30 min -1500 rsd
Relaksoni të gjithë trupin – 45 minuta 2000 rsd
Masazh terapeutik – 60min 3000 rsd

Pishinë dhe sauna

Për mysafirët e hotelit:
– Pishinë private për 2 orë – 1500 rubla për person
– Kabina infra deri në 50 ° C 2x – 500 rsd për person
– Banjo dhe pantofla falas
-Fëmijët nën 15 vjeç pishinë falas

Për mysafirë të jashtëm:
– Periudha private e pishinës 2000 rubla për person 2 orë
– Kabina infra deri në 50 ° C 30 min deri në 700 rsd për person
– Fëmijët deri në 5 vjeç – pishinë falas
– Fëmijët nga 5 deri në 15 vjeç 500 rubla
– Rroba dhe pantofla 300 rd

Paketa Wellness

PAKETA RELAX për dy persona për 5900 RSD për 2.5 orë (përfshin 2 masazhe relaksuese nga 45 minuta secili + pishinë 1 orë)

PAKETA DASH për dy persona 4900 RSD për 3 orë (përfshin përdorimin e pishinës me 2 masazhe relaksuese – 30 minuta, përdorim falas i kabinës infra të kuqe deri në 50 ° C)

SPA ROMANTIC për dy persona 3900 rubla për 2 orë (përfshin përdorimin e pishinës me dy pije për mirëseardhje)

PAKETA PROMO për një person 2900 RSD për 2 orë (përfshin përdorimin e pishinës dhe masazh të pjesshëm prej 30 minutash)