Dhomat me tre shtretër - Hotel Dash

Dhomat me tre shtretër

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

Dhomat me tre shtretër

Start From€88,00 / Night
Bed3
Max3 People
ViewPo
Room Size25 m²
WifiPo
Breakfast IncludedPo
Room ServicePo

Siç thotë vet emri, dhomat me tre shtretër janë veçanërisht të dizajnuara që në mënyrë perfekte mund të pranojnë tre mysafir. Kjo dhomë është e konfiguruar me një krevat dopio (dysh)  dhe një shtrat, ndërsa është e mundur të konfigurohet me tre shtretër të ndarë, sipas kërkesës së mysafirit. Kjo dhomë elegante dhe e klimatizuar ofron flat-screen TV, mini-bar dhe tavolin e punes. Ka banjon e vet me dush dhe tharësen për flokë. WiFi është pa pagesë në të gjitha dhomat, ndërsa hapsira për parkim para hotelit është nën mbikqyrje të kamerave 24 orë dhe është po ashtu pa pagesë.

Dhoma përmbanë: pamje të bukur, flat-screen TV,  klimatizim, tavolin e punës, nxemje, pllaka në dysheme/dysheme nga mermeri, garderober/dollap, dush, tharëse të flokëve, artikujt në toalet, toalet, banjë, mini-bar, shërbimin e zgjimit nga gjumi.

Në çmim nuk është i përfshirë tatimi i qendrimit në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 16 RSD, ndërsa fëmijët e moshës nën 7 vjeç janë të liruar nga pagesa e tatimeve (taksave), fëmijët e moshës nga 7-15 vjet paguajnë 50% të çmimit.

*Fëmijët e moshës deri 7 vjeç nuk paguajnë shërbimet e akomodimit, në rast se i përdorin krevatin ekzistues. Fëmijët e moshës 7 deri 15 vjeç paguajnë 50% të çmimit të krevatit shtesë.

*Mengjesi, parkingu dhe përdorimi i internetit janë gratis.

*Dhomat janë në dispozicion të mysafirëve dhe mund të përdoren nga ora 14.00 ditën e arritjes, deri ora 12.00 diten e shkuarjes.

*Qendrimi ditor përdoret në periudhë nga 09:00 h deri 18:00 h,  në çmim nuk përfshihet tatimi mbi qendrim.

*Menaxhmenti i STUR Dash lejon zbritje klientave korporativ në vlerë të caktuar në bazë të kontratës së nënshkruar.

*Menaxhmenti i STUR lejon zbritje për mysafirët në vlerë prej 20% në bazë të dhënjës së karteles DASH GOLD.

*Koha për ta anuluar rezervimin është 48 orë. Nëse mysafiri nuk paraqitet, ndërsa rezervimi nuk anulohet 48 orë para ardhjes, nata e parë duhet të paguhet.

*Pagesa bëhet në dinar apo përmes kredit kartelave nga sistemi VISA dhe DINA CARD, sipas kursit të mesëm të Bankes Popullore të Sërbisë në ditën e pagesës.