Dhomë dyshe me krevat të veçantë - Hotel Dash

Dhomë dyshe me krevat të veçantë

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

Dhomë dyshe me krevat të veçantë

Start From€42,00 / Night
Bed2
Max2 People
ViewPo
Room Size23 m² - 25m²
WifiPo
Breakfast IncludedPo
Room ServicePo

Dhomat dyshe me shtrat të veçantë janë të gjëra dhe të ndriquara me një dizajn unik, me dy shtretër të rehatshëm, të gjatë, të ndarë dhe të mbuluar me mbulesa kualitative. Mund të jetë e konfiguruar me një shtrat franqez dhe një shtrat single apo dy shtretër single. Kjo dhomë është përfekte për relaksim pas një dite të gjatë. WiFi pa pagesë është në dispozicion në të gjitha dhomat, hapsirë për parkim para hotelit që është 24 orë nën mbikqyrje të kamerave dhe është po ashtu pa pagesë.

Dhomat përmbajnë: pamje të bukur, flat-screen TV, klimatizim, pjesa për tu ulur, nxemje, pllaka në dysheme/mermer në dysheme, garderober/dollap, tharësen e flokëve, toaletin, banjo, mini-bar, shërbimin e zgjimit nga gjumi.

Në çmim nuk është i përfshirë tatimi i qendrimit në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 18 RSD, ndërsa fëmijët e moshës nën 7 vjeç janë të liruar nga pagesa e tatimeve (taksave), fëmijët e moshës nga 7-15 vjet paguajnë 50% të çmimit.

*Fëmijët e moshës deri 7 vjeç nuk paguajnë shërbimet e akomodimit, në rast se i përdorin krevatin ekzistues. Fëmijët e moshës 7 deri 15 vjeç paguajnë 50% të çmimit të krevatit shtesë.

*Mengjesi, parkingu dhe përdorimi i internetit janë gratis.

*Dhomat janë në dispozicion të mysafirëve dhe mund të përdoren nga ora 14.00 ditën e arritjes, deri ora 12.00 diten e shkuarjes.

*Qendrimi ditor përdoret në periudhë nga 09:00 h deri 18:00 h,  në çmim nuk përfshihet tatimi mbi qendrim.

*Menaxhmenti i STUR Dash lejon zbritje klientave korporativ në vlerë të caktuar në bazë të kontratës së nënshkruar.

*Menaxhmenti i STUR lejon zbritje për mysafirët në vlerë prej 20% në bazë të dhënjës së karteles DASH GOLD.

*Koha për ta anuluar rezervimin është 48 orë. Nëse mysafiri nuk paraqitet, ndërsa rezervimi nuk anulohet 48 orë para ardhjes, nata e parë duhet të paguhet.

*Pagesa bëhet në dinar apo përmes kredit kartelave nga sistemi VISA dhe DINA CARD, sipas kursit të mesëm të Bankes Popullore të Sërbisë në ditën e pagesës.