Dhomë teke - Hotel Dash

Dhomë teke

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

Dhomë teke

Start From€38,00 / Night
Bed1
Max1 People
ViewPo
Room Size25 m²
WifiPo
Breakfast IncludedPo
Room ServicePo

Të ndriquara dhe moderne, dhomat tona teke ofrojnë rehati maksimale. Kjo dhomë teke ka dysheme me pllaka/mermer, mini-bar dhe pamje të bukur. WiFi-ja pa pagesë në çdo dhomë, hapsira për parkim përpara hotelit është nën mbikqyrje të kamerave 24h dhe është gjithashtu pa pagesë.

Dhomat përmbajnë: pamje, flat-screen TV, klimatizim, pjesën për tu ulur, nxemje, pllakat në dysheme/mermer, garderober/dollap, fen për flokë, toalet, banjë, mini-bar, shërbimin e zgjimit nga gjumi.

Në çmim nuk është i përfshirë tatimi i qendrimit në vlerë prej 130 RSD dhe sigurimi në vlerë prej 16 RSD, ndërsa fëmijët e moshës nën 7 vjeç janë të liruar nga pagesa e tatimeve (taksave), fëmijët e moshës nga 7-15 vjet paguajnë 50% të çmimit.

*Fëmijët e moshës deri 7 vjeç nuk paguajnë shërbimet e akomodimit, në rast se i përdorin krevatin ekzistues. Fëmijët e moshës 7 deri 15 vjeç paguajnë 50% të çmimit të krevatit shtesë.

*Mengjesi, parkingu dhe përdorimi i internetit janë gratis.

*Dhomat janë në dispozicion të mysafirëve dhe mund të përdoren nga ora 14.00 ditën e arritjes, deri ora 12.00 diten e shkuarjes.

*Qendrimi ditor përdoret në periudhë nga 09:00 h deri 18:00 h

*Menaxhmenti DASH HOTELS GROUP lejon zbritje klientave korporativ në vlerë të caktuar në bazë të kontratës së nënshkruar.

*Menaxhmenti DASH HOTELS GROUP lejon zbritje për mysafirët në vlerë prej 20% në bazë të dhënjës së karteles DASH GOLD.

*Koha për ta anuluar rezervimin është 48 orë. Nëse mysafiri nuk paraqitet, ndërsa rezervimi nuk anulohet 48 orë para ardhjes, nata e parë duhet të paguhet.

*Pagesa bëhet në dinar apo përmes kredit kartelave nga sistemi VISA dhe DINA CARD, sipas kursit të mesëm të Bankes Popullore të Sërbisë në ditën e pagesës.