Dvokrevetna soba sa zasebnim krevetima - Hotel Dash

Dvokrevetna soba sa zasebnim krevetima

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

Dvokrevetna soba sa zasebnim krevetima

Start From€63,00 / Night
Bed2
Max2 People
ViewDa
Room Size23 m² - 25m²
WifiDa
Breakfast IncludedDa
Room ServiceDa

Dvokrevetna soba sa zasebnim krevetima je prostrana i svetla sa jedinstvenim dizajnom, sa dva udobna, komforna, ekstra duga, odvojena kreveta, opremljena kvalitetnom posteljinom. Može biti konfigurisana sa jednim francuskim krevetom i jednim single krevetom ili dva single kreveta. Ova dvokrevetna soba sa zasebnim krevetima je savršena za opuštanje nakon dugog dana. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama, a parking prostor ispred hotela je pod 24h video nadzorom i takođe je besplatan.

Sadržaji sobe: pogled, flat-screen TV, klima-uređaj, deo za sedenje, grejanje, podne pločice / mermerni pod, garderober/orman, fen za kosu, toalet, kupatilo, mini-bar, usluga buđenja.

Nakon izvršene rezervacije, dobićete potvrdu hotela da li je rezervacija napravljena, bez date potvrde, rezervacija nije važeća.
Cene ne važe za vreme trajanja Exit Festivala,Sajma i Nove godine

*U cenu nije uključena boravišna taksa u iznosu od 130 RSD, osiguranje u iznosu od 16 RSD i doručak od 350 RSD,  deca ispod 7 godina su oslobođena plaćana takse, deca uzrasta od 7 do 15 god. plaćaju 50% iznosa.

*Deca uzrasta do 7 godina ne plaćaju usluge smeštaja, ukoliko koriste postojeće krevete. Deca od 7 do 15 godina starosti plaćaju 50% cene dodatnog kreveta.

*Doručak, parking i korišćenje bežičnog interneta su gratis.

*Sobe su na raspolaganju gostima i mogu se koristiti od 14.00 časova na dan dolaska, a do 12.00 časova na dan odlaska.

*Dnevni boravak se koristi u terminu od 10:00 h do 18:00 h

*Otkazni rok rezervacije je 48 sati. Ukoliko gost ne dođe, a rezervacija se ne otkaže 48h pre dolaska, prva noć se naplaćuje.

*Uprava DASH HOTELS GROUP DOO odobrava popust korporativnim klijentima u iznosu određenom na osnovu potpisanog ugovora.

*Plaćanje se vrši u dinarima ili kreditnim karticama iz sistema VISA i DINA CARD, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

CENOVNIK 2022