SPA APARTMAN ME XHAKUZI - Hotel Dash

Spa apartman me xhakuzi

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

SPA APARTMAN ME XHAKUZI

Start From€82,00 / Night
Bed1
Max2 People
ViewPo
Room Size33 m²
WifiPo
Breakfast IncludedPo
Room ServicePo

Kënaquni në apartmanin tonë Spa me xhakuzi. Apartmanet tona Spa ofrojnë për mysafir një ambient të gjërë, i cili zgjatet nëpër qendrimin ditor dhe dhomë të fjetjes për pauzë, deri tek vendi me xhakuzi. Për shkak të madhësisë së saj, mysafirët të cilët udhëtojnë me fëmijët e vegjel shpesh zgjedhin këtë lloj të dhomës. Ky apartman elegant dhe i klimatizuar i llojit „suite“ ofron flat-screen TV, mini-bar dhe tavolin të punës. Përfshinë ballkon, pjesën për të qendruar ulur, dhe krevatin dopio (dysh) me tendë. Apartmani ka banjon e vet me vaskë me hidromasazhë dhe tharësen e flokëve. WiFi është pa pagesë në të gjitha dhomat, ndërsa hapësira për parking gjindet para hotelit dhe është 24 orë nën mbikqyrje të kamerave dhe po ashtu është pa pagesë.

Dhoma përmbanë: pamje të bukur, flat-screen TV, klimatizim, pjesën për qendrim ulur, nxemje, pllaka në dysheme/dysheme nga mermeri, tharësen e flokëve, vasken për hidromasazhë, toalet, banjë, mini-bar, shërbimi për zgjim nga gjumi.

Çmimet nuk janë të vlefshme për kohëzgjatjen e Exit Festival, të drejtë dhe të Vitit të Ri

*Çmimi nuk përfshin një taksë në vlerë prej 130 denarë, sigurim në vlerë prej 16 denarë dhe në mëngjes 350 denarë, fëmijët nën 7 vjeç janë të përjashtuar nga pagesa e taksave, fëmijë nga 7 deri në 15 vjeç. paguajnë 50% të shumës.

*Fëmijët e moshës deri 7 vjeç nuk paguajnë shërbimet e akomodimit, në rast se i përdorin krevatin ekzistues. Fëmijët e moshës 7 deri 15 vjeç paguajnë 50% të çmimit të krevatit shtesë.

*Mengjesi, parkingu dhe përdorimi i internetit janë gratis.

*Dhomat janë në dispozicion të mysafirëve dhe mund të përdoren nga ora 14.00 ditën e arritjes, deri ora 12.00 diten e shkuarjes.

*Qendrimi ditor përdoret në periudhë nga 09:00 h deri 18:00 h,  në çmim nuk përfshihet tatimi mbi qendrim.

*Menaxhmenti Dash hotels group lejon zbritje klientave korporativ në vlerë të caktuar në bazë të kontratës së nënshkruar.

*Menaxhmenti Dash hotels group lejon zbritje për mysafirët në vlerë prej 20% në bazë të dhënjës së karteles DASH GOLD.

*Koha për ta anuluar rezervimin është 48 orë. Nëse mysafiri nuk paraqitet, ndërsa rezervimi nuk anulohet 48 orë para ardhjes, nata e parë duhet të paguhet.

*Pagesa bëhet në dinar apo përmes kredit kartelave nga sistemi VISA dhe DINA CARD, sipas kursit të mesëm të Bankes Popullore të Sërbisë në ditën e pagesës.