SPA APARTMAN SA ĐAKUZIJEM - Hotel Dash

SPA APARTMAN SA ĐAKUZIJEM

Your Reservation
Check In
Night
Check Out
Rooms
Room 1
Adults
Children

SPA APARTMAN SA ĐAKUZIJEM

Start From€86,00 / Night
Bed1
Max2 People
ViewEvet
Room Size33 m²
WifiEvet
Breakfast IncludedEvet
Room ServiceEvet

Uživajte u našem udobnom Spa apartmanu sa đakuzijem. Naš spa apartman nudi gostima prostran ambijent, koji se proteže preko dnevnog boravka i spavaće sobe za pauzu, do dela sa đakuzijem. Zbog svoje veličine, gosti koji putuju sa malom decom, često biraju spa apartman. Ovaj elegantno uređeni i klimatizovani apartman tipa „suite“ nudi flat-screen TV, mini-bar i radni sto. Uključuje balkon, deo za sedenje i bračni krevet s baldahinom. Spa apartman obuhvata sopstveno kupatilo sa hidromasažnom kadom i fenom za kosu. Besplatan WiFi je dostupan u svim sobama, a parking prostor ispred hotela je pod 24h video nadzorom i takođe je besplatan.

Sadržaji sobe: pogled, flat-screen TV, klima-uređaj,deo za sedenje, grejanje, podne pločice / mermerni pod, fen za kosu,hidromasažna kada, toalet, kupatilo, mini-bar, usluga buđenja.

Nakon izvršene rezervacije, dobićete potvrdu hotela da li je rezervacija napravljena, bez date potvrde, rezervacija nije važeća.
Cene ne važe za vreme trajanja Exit Festivala,Sajma i Nove godine

*U cenu nije uključena boravišna taksa u iznosu od 130 RSD, osiguranje u iznosu od 16 RSD i doručak od 350 RSD, deca ispod 7 godina su oslobođena plaćana takse, deca uzrasta od 7 do 15 god. plaćaju 50% iznosa.

*Deca uzrasta do 7 godina ne plaćaju usluge smeštaja, ukoliko koriste postojeće krevete. Deca od 7 do 15 godina starosti plaćaju 50% cene dodatnog kreveta.

*Doručak, parking i korišćenje bežičnog interneta su gratis.

*Sobe su na raspolaganju gostima i mogu se koristiti od 14.00 časova na dan dolaska, a do 12.00 časova na dan odlaska.

*Dnevni boravak se koristi u terminu od 10:00 h do 18:00 h

*Otkazni rok rezervacije je 48 sati. Ukoliko gost ne dođe, a rezervacija se ne otkaže 48h pre dolaska, prva noć se naplaćuje.

*Uprava DASH HOTELS GROUP DOO odobrava popust korporativnim klijentima u iznosu određenom na osnovu potpisanog ugovora.

*Plaćanje se vrši u dinarima ili kreditnim karticama iz sistema VISA i DINA CARD, po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate.

CENOVNIK 2022