Hoteli - Hotel Dash
Garantimi i qendrimit të rehatshëm
HOTEL DASH
MIRËSEVINI NË
Për kafen tuaj të parë të mengjesit
24h SHËRBIMET NË BANAK
Moderne, e rrjetëzuar, me izolim akustik, e qetë, e këndshme dhe njëtrajtësisht e klimatizuar
GJUMI

Iskusite osećaj juga! Otkrijte ukusna mediteranska jela

Spa tretmane më të rafinuara
SPA DASH
Kënaquni
Check In
Night
Check Out
Adults
Children

DHOMA LUKSOZE

Moderne, e rrjetëzuar, akustikisht e izoluar, e qetë, e këndshme, njëtrajtësisht e klimatizuar. Dhomat tona janë plotësisht të dedikuara për rehatin tuaj.

PAKETA ROMANTIKE PËR DITËN E TË DASHURUARVE !

Mund të kënaqeni me kompleksin tonë të wellness-it i cili përfshinë pishinen e mbyllur, solariumin dhe masazha të ndryshme.

Pet Friendly

Ku do që shkoni, mos i lini kafshët tuaja shtëpiake! Hotel Dash i don kafshët dhe me kënaqësi do t’ju presim!

 

 

Diçka për neve

Inspirimi mund të gjindet çdokund

„Hotel Dash“  është një hotel i ri modern me 4 yje, i vendosur jo larg nga qendra e Novi Sadit. Është një pikënisje ideale për vizitorët për të hulumtuar kulturen unike dhe historin e Novi Sadit, si dhe një vend i qendrimit të këndshëm dhe të rehatshëm të mysafirëve biznismen. Si një „oazë“ afër qendres së kryeqytetit të Vojvodines, hoteli për mysafir ofron pos qetësisë po ashtu qendrim të rehatshëm, ndërsa afërsia me transportin publik dhe parkingu i hotelit e bëjnë Hotel Dash veçanërisht të arritshëm.

KUPON DHURATË

Spa Dash Kupon Dhuratë është ideal për çdo rast: ditëlindje, përvjetorin e martesës, Vitin e Ri, Diten e të dashuruarve, dhe tjera, për Juve, për momente të rëndësishme. Kupon dhuratë përfshinë përdorimin e pishines në kohëzgjatje 3h, saunen, solariumin dhe masazhen në kohëzgjatje gjysëm ore. Kupon dhuratën mund ta bleni në hotel Dash, mund ta porosisni përmes telefonit 061 61 61 161 apo mund ta rezervoni përmes sajtit. Çmimi i kuponit është 1.770,00 RSD.
Blej

Pet Friendly

PET FRIENDLY

Ejani dhe kaloni Diten e të dashuruarve me kafshën tuaj shtëpiake në hoteli Dash. Nuk ka rëndësi se ku shkoni, mos e lini kafshen tuaj shtëpiake! Hoteli Dash i dashuron kafshët dhe me mirësi do të ju mirëpresim!

GALERIA

PËRSHTYPJET E MYSAFIRËVE